,  

Hozzáadás a Kedvencekhez

English

Magyar

BÁCS - ÁG  KFT.

6000 Kecskemét Parasztfőiskola 18.

Tel: (76) 484 - 611   Fax: (76) 484 - 949

         

Bemutatkozunk

Akkreditáció

Letöltések

 

 

  Keresés:

  Web    Bács-Ág. Kft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

|     Kémiai labor     |     |     Mikrobiológia     |     |     Vetőmaglabor     |    

 

 

 

   Kémiai vizsgálólaboratórium

TALAJ VIZSGÁLATOK:

-         tápanyag vizsgálatok pH(KCl), (NO2+NO3)-N, P205, KO, Mg, Na, SO4, Mn, Zn, Cu, toxikus elemek (Cd, Ni, Pb, Hg, Cr, As, Cu, Zn)

-         ültetvénytelepítést megalapozó talaj-alkalmassági vizsgálatok: pH(H2O), KA, só, CaCO3, humusz, fenolftalein lúgosság, immunitás, fiziológiás mész

-         erdőtelepítést megalapozó talaj vizsgálatok: pH(H2O), pH(KCl), KA, só, CaCO3, humusz, 5 órás kapilláris vízemelés, higroszkóposság, hidrolitos aciditás,

-         talajjavítás elvégzéséhez szükséges vizsgálatok,

-         talajok mintavétele.
 

Növényvizsgálatok

-         N, P, K, Ca, Mg, Na, Fe, Mn, Zn, Cu, B, Pb, As, Hg, Cd.
 

Takarmány vizsgálatok

-         Érzékszervi, nedvesség, nyersfehérje, zsír, rost, rostösszetétel, hamu, savszám, peroxidszám, keményítőtartalom, cukortartalom, Ca, P, Mg, K, Na, Fe, Cu, Mn, Zn, Pb, As, Cd, Hg, aminosavak, BHT, BHA tartalom, illósavak vizsgálata, energiaszámítás.
 

Élelmezési- ipari magvak, lisztek vizsgálata:

-         Tisztaság, csírázóképesség, nedvesség, sikér, sütőipari érték, keményítő, hamu, homok, esésszám, Zeleny index, savfok, fehérje.
 

Élelmiszervizsgálatok:

-         Tápérték jelöléséhez szükséges vizsgálatok:
nedvesség, fehérje, zsír, szénhidrát, cukor, élelmi rost, zsírsavösszetétel (telített és telítetlen zsírsavak), Na

-         Olajmagvak és darák:
nedvesség, olajtartalom, savasság, hamu, homok

-         Állati és növényi zsírok és olajok:
peroxidszám, savszám, elszappanosítási szám, szabad zsírsav, oldhatatlan szennyezőanyag, zsírsavösszetétel, BHT, BHA

-         Élelmiszerek:
Hg, Pb, Cd, As, Zn, Cu, Fe, Ca, Mg, Na, N, összes szénhidrát, összes élelmi rost, benzoesav, szorbinsav

-         Tartósított élelmiszerek:
nedvesség, nitrit-nitrát, klorid, összessav, kéndioxid, cukor, benzoesav, szorbinsav, pH-érték, zsír, rost, fehérje

-         Zöldségek és zöldségtermékek:
nitrit-nitrát, vízben oldható szárazanyag

-         Tej és tejtermékek:
szárazanyag, fehérje, zsír, só, savfok

-         Hús és húsipari termékek:
nedvesség, hamu, nitrogén, L-hidroxiprolin, szabad zsír, klorid, nitrit-nitrát,

-         Édesipari termékek:
szárítási veszteség, zsír, fehérje, redukáló és összes cukor

-         Száraztészták:
nedvesség, savfok, tojástartalom

-         Sütőipari termékek:
nedvesség, konyhasó tartalom, zsír, hamu, homok, fehérje, cukor, szénhidrát, savfok

-         Fűszerpaprika őrlemény:
nedvesség, összes színezék, összes növényi olaj, őrlési finomság,

-         Fűszerek és ízesítők:
összes hamu, homok.

 

|   Design 2011: PbSoft   |

|   Impresszum  |          | Honlaptérkép |