,  

Hozzáadás a Kedvencekhez

English

Magyar

 

BÁCS - ÁG  KFT.

6000 Kecskemét Parasztfőiskola 18.

Tel: (76) 484 - 611

         

Bemutatkozunk

Akkreditáció

Letöltések

 

 

  Keresés:

  Web    Bács-Ág. Kft.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

  Impresszum
A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:
Rövid név: BÁCS – ÁG KFT.
Teljes név:

BÁCS-ÁG Szakszolgálati Állomás Korlátolt Felelősségű Társaság

Adószám: 10309661-2-03       Cégjegyzékszám:  Cg.03-09-000525
Cím: 6000 Kecskemét, Parasztfőiskola 18.
Telefon: +36 (76) 484 - 611
Fax: +36 (76) 484 - 949
Web: www.bacsag.hu
Email: bacsag@bacsag.hu

Copyright © BÁCS – ÁG KFT. Minden jog fenntartva.

A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.

Jogi nyilatkozat:

A Bács – Ág Kft. rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. A Bács – Ág Kft. weboldalain található adatok, információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak, azok nem minősülnek a Kft. részéről ajánlattételnek. A weboldalainkon közölt információk, adatok esetleges pontatlanságaiért, hibáiért, időszerűségéért és teljességért felelősséget nem vállalunk.

 A Bács – Ág Kft. fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. Kérjük. hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen felvilágosítást telefon, levél, email vagy személyes megjelenés formájában cégünktől az esetleges félreértések elkerülése végett.

Felelősség kizárása: A Bács – Ág Kft. nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalak bármelyikének használatával összefüggésben keletkeznek, ide értve a használatra képtelen állapotot az üzemzavart az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, számítógépes vírusfertőzést vonal- vagy rendszerhibát is.

Személyes adatok védelme: A Bács – Ág Kft. semmiféle személyes adatot nem gyűjt illetve nem kér a weboldalain, azzal, hogy Ön az Internet keresztül bármely személyes adatát elküldi a Bács – Ág. Kft. részére hozzájárul ahhoz, hogy azokat a Bács – Ág. Kft. nyilvántartsa, kezelje. Bács – Ág. Kft. kijelenti, hogy bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései szerint kezel. A Bács – Ág. Kft. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

Szerzői jog: A Bács – Ág Kft. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik, ezért tilos a Bács – Ág Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a személyes használatot meghaladó mértékben tárolni vagy kinyomtatni.

 

 

|   Design 2011: PbSoft   |

|   Impresszum   |          | Honlaptérkép |